Permanente Dakrandbeveiliging

Permanente dakrandbeveiliging zorgt voor een permanente veiligheid tijdens het werken op daken. Tegenwoordig is het niet meer weg te denken als een veiligheidsmaatregel. Euroscaffold verbetert voortdurend de kwaliteit van veiligheid op hoogte.

Vragen over permanente dakrandbeveiliging kopen?

Door het aantal stijgende verkeersbewegingen op daken tegenwoordig in rap tempo groeit, is de vraag naar permanente dakrandbeveiliging steeds hoger. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Telecom
  • Luchtbehandeling
  • Zonnepanelen

De vaste dakrandbeveiliging van Dakrandbeveiliging.nl is daarom de perfecte oplossing. Niet alleen voldoet u met onze dakbeveiliging aan verschillend wetgeving met betrekking tot veiligheid, maar ook creëert u meerdere voordelen met dakrandbeveiliging. Werkzaamheden werden nog nooit zo efficiënt uitgevoerd door de geruststellende veilige werkomgeving. Ook het regelmatig plegen van onderhoud aan aanwezige installaties was nog nooit zo gemakkelijk.

Vaste dakrandbeveiliging in de vorm van leuningwerken is altijd gebruiksklaar, altijd aanwezig en vereist geen extra handelingen. Alle onze Euroscaffold systemen jaarlijks worden gekeurd door TÜV.

Onze systemen voldoen volledig aan:

EN 13374
Beleidsregel 3.16
EN-ISO 14122-3

Neem contact met ons op

Neem bij interesse contact op met Dakrandbeveiliging.nl, en zie welke toepassing het beste bij u past. Wij helpen u graag verder!