Neerklapbare Dakrandbeveiliging

Neerklapbare dakrandbeveiliging houdt de karakteristieke uitstraling van een gebouw in stand doordat ze uitsluitend wordt gebruikt en opgezet wanneer er werkzaamheden op het dak zijn.

Permanente dakrandbeveiliging maakt permanent deel uit van het gebouw. Deze kan dus bij nieuwbouw zelfs al in de ontwerpfase van een gebouw in het geheel worden opgenomen.

Waarom voor neerklapbare dakrandbeveiliging kiezen?

Doordat ons neerklapbare systeem in een handomdraai op te zetten en vervolgens weer neer te klappen is, bereikt u optimale veiligheid voor werkzaamheden op uw gebouw zonder dat er ook maar iets aan uitstraling verloren hoeft te gaan.

En doordat onze systemen allemaal vrij opgelegde systemen zijn hoeft u zich nooit zorgen te maken over schade, lekkages, koudebruggen etc.

Niet alleen zijn de neerklapbare dakrandbeveiliging prijsgericht voordelig, bij Dakrandbeveiliging.nl wordt u van a tot z geholpen. Van een product uitzoeken tot montage op locatie; bij ons is het allemaal inbegrepen.

Vraag vrijblijvend voor een advies op maat

Neem bij interesse contact op met Dakrandbeveiliging.nl, en zie welke toepassing het beste bij u past. Wij helpen u graag verder!